Prvi seks

Ne moj, jasno, se ga (skoraj) ne spomnim več, daleč v zgodovino bi bilo potrebno, tja nekam na začetek osnovnošolskega zgodovinskega učbenika, nalimal sem odlomek iz Joejevega romana Podmornica (Joe Dunthorne, Submarine, prevedla Maja Žorga), ki ga pravkar urejam in bo v kratkem izšel pri Gogi. Govori seveda o petnajstletnem mladeniču, ki si kot nalogo zada seksati pred svojim šestnajstim letom. Hecno, res. Ah, ta mladina …

Poljubim njen vrat; v zameno dobim zgodnejšo akcijo. Njena roka počiva na notranji strani mojega stegna. Zraven njene roke pod modrim denimom mojih kavbojk in črnimi boksaricami živi moj penis.
»Saj imaš kakšen kondom, kajne?« reče. Opazim ostanke rumenjaka, ki rumeni njene ustnice.
»Imam jih enajst,« rečem. »V moji sobi so, pod Super Nintendom.«
Upre se v moj prsni koš in me potisne gor.
»Adijo pol.«
Ona bo v redu, medtem ko me ne bo. Ščeperim se po podestu in stopim v svojo spalnico. Težko se zmanevriram pod posteljo. Imeti erekcijo je včasih kot bi bil na vozičku.
Ko se vrnem v sobo, imam še vedno trdega kot skala. Jordana leži na boku, z obrazom stran od mene, rokami v naročju. Njen prsni koš se dviga in spušča. Zaradi nečesa je v mukah. Vidim lahko zaplate ekcema na zadnjem delu njenih kolen, so kot odtisi klofut. Spočetka me ne opazi. Svoj nos potisne v prevleko in spusti en »nngh«.
Raztrgam paket kondomov. Vonj po nič preživnine. Potegnem nazaj kožico, ki je imam kar veliko  gube sladoleda Vienetta* , in namestim kondom na vrh. Zrolam ga dol po ladgni svoje moškosti. Moj penis nosi kondom kot bančni ropar nosi žabe.
Jordana obrne obraz k meni. Videti je, kot bi ji kdo povedal čudovito skrivnost. Pokrije svojo joni, ne, svojo muco z rokami. Morda ji je v moji prisotnosti nerodno.
»Pripravljen?« reče.
Povleče me nase. Dotaknem se je naravnost na ščegi, naenkrat je prepojena. Povleče me k sebi, moj vroči kandelaber se dotika njene tamale. Trinajst minut čez je. Državno povprečje je osem minut. Moj oče jih je rabil deset. Opazujem, ko me počasi vodi noter, kot bi vtikala pomečkan bankovec v stroj za drobiž.
Ura zablešči dvaindvajset čez osem. To je devet minut. Jaz sem moški. Imam komad. Ona je ženska. Njena muca je mokra. Moram si zapomniti ta trenutek  napisal bom pismo Razzlu. Začnem jo res fukati in moja dikcija se spremeni, otrdi. Imam komad, binglja, kurac iz skale. Porivam jo, nategujem jo. Smejim se izrazom, ki jih dela. Komaj ve, kaj počne. Prišlo mi bo prav lepo vanjo. Pošprical bom svoj poc vseprek po njej. Zdaj se zvija in oba veva, da ni pomembno, da sva ostala v misijonarskem položaju. Naslednjič ko bova kavsala, jo bom vrtel okoli kot kolo; Kama Sutra ta položaj imenuje »vrh«.
Vse manj in manj zveni kot Chipsovo oponašanje punce, ki jo fukajo.
Počutim se kot vodni balon, ki se polni pod tekočo vodo. Poskusim misliti na pljuča kadilcev ali ličinke žuželk ali na endoskop, ampak plodni balon se še kar polni, zato si skušam predstavljati šaduf, egipčansko namakalno napravo iz vedra na drogu, ali na Hidro, večglavo kačo, ampak nenadoma voda bruhne navzgor, tako da neham razmišljati

Kondom je posut z gosto krvavo sluzjo. Potegnem ga s svojega komada, ki je še vedno komad, in ga vržem na tla sobe mojih staršev.
Uležem se.
Jordana je tukaj. Videti je grozno.
»Koliko orgazmov?« vprašam.
Pogleda v strop in se praska po roki, puh mrtve kože kot puhanje cigarete  postkoitalno.
»Koliko?« rečem, ampak mislim, da je nehala šteti.

Grem po stopnicah navzgor. Prvo scanje mojega spolnega življenja se suka kot spiralni vlakec smrti v Alton Towersu. In smrdi. Kot kislina in smetnjaki in brezdomci. Začenjam misliti, da sem storil nekaj resnično groznega, za kar sem zdaj kaznovan in moji notranji organi se spreminjajo v steljo, ampak potem se spomnim, da sem imel šparglje za večerjo.

P. S.: Potem sem bil sestradan. Pokončal sem svoj krožnik hrane, nato sem se lotil še Jordaninega.

*Viennetta je sladoled, ki ga s posebno tehniko nabrizgajo v posodice, tako da se na površju res ustvarijo nekakšne gube.