Svet gre v

Ko se nič ne dogaja pametnega oz aktivnega, nimam o čem pisati. Nekaj prevajam, nekaj tudi počasi ustvarjam, nekaj se vsaj s teoritičnim jamarstvom ukvarjam, vmes še malo berem, a to moji kondiciji nič ne pomaga. V soboto bomo tri jame očistili, ne hudo onesnažene, naslednji teden bo pa že bolje, se bomo za 4 dni v Čaganko potopili. Res že komaj čakam, občasno tudi sanjam …

Okej, veliko tudi po Tubi in Netflixu pohajkujem, to mi ni ravno v ponos, a v svojo obrambo moram povedati, da vsaj približno kulturne vsebine spremljam. Pa sedim zadnjič na vrtu in nehote slišim pogovor mojega srednjega sina z Moniko. Ji nekaj na veliko razlaga o Kardashianih. Nisem mogel, da ga ne bi zbodel, konec koncev je moja kri, jaz pa teh kozlarij niti od daleč ne povoham!

Je v svojo obrambo povedal, da ima sestričin dostop do Netflixa in da vsakič, ko se logira, najprej par minut o tej zblojeni ameriški družini gleda. Da te kar potegne …

Mi je želel par neumnosti o njih zaupati, pa sem ga kar zaustavil, me to res res ne zanima, ampak danes mi pa med novice pade novica, da ljudje zbirajo denar, da bo ena od članic te družine postala najmlajša miljarderka na svetu!

Pa bemtivragakosmateganazaj! Ta svet res počasi hudič jemlje! Ali, kot bi rekel tisti preprosti bosanček: Putin, ti kar udari z atomsko bombo, drugega si niti ne zaslužimo!

Med današnje zanimivosti moram prišteti tudi Vidovo sporočilo, da je že drugič fasal kovid. Med bolj zabavne današnje novice pa štejem sporočilo, da je isto bolezen v istem času fasal tudi naš najbolj suh reševalec.

Kako sta si podala ta zloglasni virus, pa vaši domišljiji prepuščam … 🙂