Verjetno bi mi moralo biti nerodno

ampak, what a heck … Že ko sem se pustil pofotkati Robertu, sem vedel, da to ne more nič dobrega prinesti in sem zadevo objavil na brlogu, kjer jo je opazil eden največjih slovenskih (ok, upam da mu s tem prostorskim omejevanjem nisem naredil krivice!) fotografov Borut in do objave v Mladini ni bilo več daleč. Pa sem na to potem kar malce pozabil, danes je pa telefon začel zvoniti. Če imam vse ovce na broju pa to, da golega strička pri teh letih pa res ni apetitlih gledati. Se strinjam, jasno, mi je pa žal, da se na fotki ne vidi moja leva roka, kjer sem danes ves zgrožen in prestrašen zatipal eno veliko bulo in pomislil na najhujše bolezni, ki napadajo stričke mojih let, a sem potem ugotovil, da gre le za zelo razvito mišico, ki je prišla z jamarjenjem. In zdaj vse nadlegujem, da naj se je dotaknejo, kar je anojing do nezavesti, vem, ampak jaz sem navdušen in to delim z vsemi, ki ne bežijo dovolj hitro od mene!

2 thoughts to “Verjetno bi mi moralo biti nerodno”

  1. @B5

    Odločno protestiram! Da Mladina objavlja fotografije starih stičkov je OK, slike takih mladih spolno privlačnih fantov kot sva midva z Robijem pa noče. Tukaj nekaj ni v redu. Se bova pa z Robijem iz protesta slikala za naslovnico Men’s Healtha …

  2. aha, potem si videl objavo. GUT! Pa še, če se bosta zavoljo te slave, Robi al pa klemen hotela naga slikat za Mladino, jim kar povej, da odpade.

Comments are closed.