Križ

Danes sva s Klemijem spila kofetek (ter potem Maksa za njegov rd en džiro z Ladkotom zapeljala in čeprav človek ni pokazal nobenih emocij, sem prepričan, da mu je bilo všeč!) in je bil malo jezen, da naj namesto o vseh neumnostih, ki jih pišem na blogu, napišem tudi kaj po resnici – recimo, kako me je križ zvil. Saj me je res, za popizdit, sem hodil tako zvit, da sem kazal vsa leta, ki jih že nosim na hrbtu! Sem vseeno v eno bolj izi jamo pokukal, nedeljskemu širjenju Čaganke sem se pa s težkim srcem odpovedal, čeprav me danes ne boli več in že delam načrte za ta teden. Čaganka, jasno, a ne v širjenje Klepčeve ožine temveč v glavno dvorano, kjer še nisem bil. Je Klemi rekel, da če bom priden (in bom, jasno), me bo peljal. Saj v jamo ga bom peljal jaz, jasno, samo do jame bo vodil on, ker jaz si nobene poti žal ne zapomnim! Pa še Roberta bova vzela, če bo priden in za kave dajal par dni. Sem prepričan, da bo plačeval brez težav, pa če mora regres  vzeti!

Evo, zdaj se upam pisati o moji bolečini, ker je Šventi v Grčiji (ste videli po tv vse tiste nemire, jasno, da je moj prjatuček dol!) in me kakšen njegov SMS kakor nazadnje, ko sem tako zvit hodil, ne bo mogel zadeti: Mim sem se peljal in si mi cist prevec polepsal dan hehehe! :)

black

Vmes se je pa še Krsto javil, ki je moral nekam daleč službeno odpeketati in sem mu posodil GPS, pa je že cvilil, da ne dela. Dela, dela, samo seno ni za goske, pravijo na Madagaskarju! 🙂

One thought to “Križ”

  1. heheeheh.. ok, joke na strečing in križ in tebe v letih je bil smešen pol leta, zdej ga pa nehej srat ala jazsemneuničljivistricšini in se spokej k pravemu dohtarju, ne k unmu tvojmu prjatlčku na “masažo”, od katerega vedno pricapljaš nasmejan do ušes (metafora bo očitna dotičnim)!! Hm, res pa je, da nisi nikoli opisal podrobno, kako ta masaža zgleda..

    ps: Sej ne rečem da si star, samo leta te jebejo 🙂
    ps2: tnx za vizualizacijo prostorov, ki jih nikoli ne pozabiš.. in ja, pogrešaš, če se v njih ne zatečeš nekaj časa.. šmrc

Comments are closed.