Skoraj nočna vaja

V soboto smo imeli vajo. Da ne bi bilo preveč enostavno, jo je Tanja razpisala že za pol osmih zjutraj. Kar je recimo pomenilo, da se je Bor odpravil od doma že ob petih zjutraj! Zame in za Remiha sicer ne bi bilo tako zgodaj, ker do Čaganke imamo samo eno uro, a sva vseeno izkoristila priložnost in se gor odpravila že v petek zvečer. Saj veste, da zjutraj ne bo potrebno prezgodaj vstati in da bo vsaj nekaj spanca pred vajo …

Pa itak nikoli ni tako, kot si človek zamisli. No, saj sem si malo zamislil, da kakšno pivo bo prijatelj v rito vrgel, petek zvečer pa to, in sem mu celo prve tri piksne jaz prinesel (on pa meni sveže sirovke, ker sem bil bolj lačen ko žejen). Smo sedeli ob ognju zunaj, vreme je bilo kar prijetno, a ko smo bili že krepko v naslednjem dnevu in mu naslednje piksne nisem več prinesel, si jo je pa sam.

Urbi, ki je prišel že prej in je bil posledično bolj utrujen, se je v bivak odpravil, midva sva pa še malo posedela in kramljala, ampak potem me je kar malo strah postalo, nič ne tajim, ko sem slišal načrte, kaj vse bova počela v bivaku. Več je bilo praznih piksen, smelejši so bili načrti!

Potem tisto na srečo nisva počela, sva nemudoma spremenila načrte, ko sva Urbija v mrežasti spodnji majici in mrežastih spodnjih dolgih gatah zagledala in sva se kar takojci v postelje zavalila ter čisto mirovala, da se Urbi ne bi vžgal!

Pa itak še dobro zaspali nismo, ko je že Tanja eksplodirala v bivak in nas pokonci vrgla, ampak v njeno obrambo moram povedati, da je za kavo pristavila. Potem so še drugi prišli in smo trenirali, zato smo bili tam, po treningu pa še dober golaž, smo jedli, ko da že deset dni nismo.

Potem smo nekateri domov odšli, nekateri so pa gor ostali, da so se v nedeljo v Čaganko na kofe malo za mišice raztegnit spustili. Sem vprašal Anžija, če se nič za predrago ne boji, ker za Remiha je še par piksen ostalo, pa je zelo suvereno priznal, da niti malo ne, ker da Urbi tiste mrežaste spodnje majice in mrežastih spodnjih dolgih gat ni nič preoblekel in je bil absolutno prepričan, da bo v bivaku zagotovo mir …

One thought to “Skoraj nočna vaja”

  1. Čak mal. Vaja je bila za Stropnico razpisana, ne pa nad čevapi. Stropnico si pa samo za krinko slikal. Ker je Tanja šefica vam to spregledam, drgač pa bo gorenjska šiba pela!!!!!!

Comments are closed.